Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2441
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤษณชัย แย้มจันทร์-
dc.contributor.authorปวริศ สร้อยมณี-
dc.date.accessioned2021-03-22T07:58:11Z-
dc.date.available2021-03-22T07:58:11Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2441-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการโปรแกรมเชิงเส้นen_US
dc.subjectการกำหนดลำดับงานen_US
dc.subjectการควบคุมการผลิตen_US
dc.titleการวางแผนการผลิตสำหรับร้านเบเกอรี่ โดยใช้การโปรแกรมเชิงเส้นตรง กรณีศึกษา ร้านดูแปงเบเกอรี่en_US
dc.title.alternativeProduction planning for bakery shop using linear programming : a case study of dupang bakery shopen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KritsanachaiYamchan.pdf3.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.