Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุพัตรา วงศ์กันธิยะ-
dc.contributor.authorอณัศยา บุญวัฒน์-
dc.date.accessioned2021-03-05T07:41:39Z-
dc.date.available2021-03-05T07:41:39Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/2361-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectผลไม้แปรรูป –– การตลาดen_US
dc.subjectผลไม้แปรรูป –– วัตถุดิบen_US
dc.titleการวางแผนจัดหาวัตถุดิบและแปรรูปผลิตภัณฑ์จากผลไม้ กรณีศึกษา : กลุ่มแม่บ้านท่ากร่าง จังหวัดพิจิตรen_US
dc.title.alternativeProcurement And Production Planning Of Fruit Products : A Case Study Of Tha-Grang Housewives Group , Phichit Provinceen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SupattraWongkanthiya.pdf10.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.