Please use this identifier to cite or link to this item:
http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1923
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศักดา อินกรัด | - |
dc.contributor.author | ศุภชัย แก้วเกลี้ยง | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-28T09:19:35Z | - |
dc.date.available | 2021-01-28T09:19:35Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1923 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_US |
dc.subject | การย่อยสลาย | en_US |
dc.title | การเตรียมน้ำตาลรีดิวซ์จากกากตะกอนน้ำมันปาล์มด้วยกระบวนการพลาสมาวัฏภาคของเหลว | en_US |
dc.title.alternative | An investigation on the effects of pouring temperature and plate length on aluminum AC2A hardness using design of experiments | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | ปริญญานิพนธ์ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sakda_Ingrad.pdf | 6.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.