Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1923
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศักดา อินกรัด-
dc.contributor.authorศุภชัย แก้วเกลี้ยง-
dc.date.accessioned2021-01-28T09:19:35Z-
dc.date.available2021-01-28T09:19:35Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1923-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการย่อยสลายen_US
dc.titleการเตรียมน้ำตาลรีดิวซ์จากกากตะกอนน้ำมันปาล์มด้วยกระบวนการพลาสมาวัฏภาคของเหลวen_US
dc.title.alternativeAn investigation on the effects of pouring temperature and plate length on aluminum AC2A hardness using design of experimentsen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sakda_Ingrad.pdf6.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.