Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธรนันท์ จันทร์ซางเพ็ญ-
dc.contributor.authorเมธา ฉัตรศรีไพบูลย์-
dc.date.accessioned2021-01-28T09:06:32Z-
dc.date.available2021-01-28T09:06:32Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1899-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.titleการลดอาหารที่ถูกทิ้งในโซ่อุปทาน โดยจำลองบนตารางทำการข้อมูลตัวอย่างจากอำเภอเมือง จังหวัดพิษณุโลกen_US
dc.title.alternativeReduction of food waste in in supple chain using spredsheet modelling : sample data from muang district, Phitsanuloken_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thoranan_Chansangpen.pdf8.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.