Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1886
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชราภรณ์ เขียวเรือง-
dc.contributor.authorอรพินท์ สำราญพันธ์-
dc.date.accessioned2021-01-28T08:36:04Z-
dc.date.available2021-01-28T08:36:04Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1886-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.titleการวงแผนจัดหาวัตถุดิบและควบคุมสินค้าคงคลัง กรณีศึกษาโรงเรียนผลิตภัณฑ์ผักและผลไม้แปรรูปen_US
dc.title.alternativeRaw material procurement and inventory control : a case study of vegetable and fruit product planten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Putcharaporn_Keawruang.pdf9.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.