Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชาญณรงค์ พุ่มพวง-
dc.contributor.authorปิยภรณ์ มงคลวัจน์-
dc.date.accessioned2021-01-19T05:11:04Z-
dc.date.available2021-01-19T05:11:04Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1850-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectอะลูมินัมen_US
dc.subjectภาชนะบรรจุอาหารen_US
dc.subjectแม่พิมพ์ (งานโลหะ)en_US
dc.titleการศึกษาอุณหภูมิเทที่มีผลต่อโครงสร้างจุลภาค และความแข็งของกระป๋องเครื่องดื่มอะลูมิเนียมที่ผ่านกระบวนการหล่อแบบทรายชื้นen_US
dc.title.alternativeA Study of Pouring Temperature on Microstructure and Hardness of Aluminium Cans by Green Sand Castingen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chan Narong Phumphuang.pdf7.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.