Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1761
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเปรมศักดิ์ กันใจ-
dc.contributor.authorวสุ ศรวิจารย์-
dc.contributor.authorเอกชัย สนมฉ่ำ-
dc.date.accessioned2021-01-11T07:43:15Z-
dc.date.available2021-01-11T07:43:15Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1761-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectข้าวเปลือก –– การเก็บรักษาen_US
dc.subjectข้าวเปลือก –– การควบคุมอุณหภูมิen_US
dc.subjectข้าวเปลือก –– ความชื้นen_US
dc.titleการวิเคราะห์อุณหภูมิและความชื้นในการเก็บรักษาข้าวเปลือกที่มีการระบายอากาศen_US
dc.title.alternativeAnalysis of Temperature and Moisture Content in Paddy Storage with Aerationen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Premsak Kanjai.pdf7.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.