Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธนาโรจน์ โรจนโรวรรณ-
dc.contributor.authorนนทกาล ช่างปืน-
dc.contributor.authorนราพล แดนป่ากลาง-
dc.date.accessioned2020-12-04T08:17:10Z-
dc.date.available2020-12-04T08:17:10Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1691-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectกล้วยไข่ –– การแปรรูปen_US
dc.subjectกล้วยไข่ –– การอบแห้งen_US
dc.titleการอบแห้งกล้วยไข่ และสับปะรดด้วยเครื่องอบไมโครเวฟร่วมกับลมร้อนขนาดเล็กen_US
dc.title.alternativeKluay Kai and pineapple drying by using a small-scaled microwave hot-air hybrid dryeren_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thanarod Rojanarowan.pdf11.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.