Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิพัทธ์ อ่อนคำพา-
dc.contributor.authorเพชรายุทธ แซ่หลี-
dc.date.accessioned2020-10-10T14:18:14Z-
dc.date.available2020-10-10T14:18:14Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1340-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectขิง –– การตลาดen_US
dc.subjectขิง –– การแปรรูปen_US
dc.titleโปรแกรมช่วยสำหรับการจัดซื้อขิงอ่อนสดและวางแผนการผลิตขิงดอง กรณีศึกษา บริษัทผลิตขิงดองen_US
dc.title.alternativeComputer Application For Fresh Ginger Procurement And Production Planning Of Pickled Ginger : A Case Study Of Pickled Ginger Processing Planten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Niphat Onkhampa.pdf12.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.