Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภูสิต ปิยะวงษ์-
dc.contributor.authorอดิศักดิ์ ไชยมงคล-
dc.date.accessioned2020-07-15T08:49:35Z-
dc.date.available2020-07-15T08:49:35Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/1036-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectการควบคุมการผลิตen_US
dc.subjectการผลิตen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพการผลิตในกระบวนการแบงค์en_US
dc.title.alternativeQuality Product Improvement in Blank Processen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:ปริญญานิพนธ์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Phusit Piyawong.pdf20.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.