Please use this identifier to cite or link to this item: http://nuir.lib.nu.ac.th/dspace/handle/123456789/293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิติพงศ์ จิตรีโภชน์-
dc.contributor.authorกมลวรรณ โรจน์สุนทรกิตติ-
dc.contributor.authorธีรพร กงบังเกิด-
dc.date.accessioned2015-08-26T07:46:55Z-
dc.date.available2015-08-26T07:46:55Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://10.10.20.172/dspace/handle/123456789/293-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_US
dc.subjectปลาทับทิม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectปลาแช่แข็งen_US
dc.subjectปลาน้ำจืดen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการผลของการประยุกต์ใช้น้ำแข็งดัดแปลงต่ออายุการเก็บรักษาปลาน้ำจืดen_US
dc.title.alternativeThe effects f modified ice on shelf life of freshwater fish during storageen_US
dc.title.alternativeการผลของการประยุกต์ใช้น้ำแข็งดัดแปลงต่ออายุการเก็บรักษาปลาน้ำจืดen_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:ผลงานวิจัยบุคลากร

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
บทคัดย่อ.pdf471.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in NU Digital Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.